Nämä yleiset toimitusehdot sisältävät Pandafeet.fi verkkokauppaa koskevat toimitus- ja sopimusehdot suomalaisille asiakkaille.

Verkkokauppa on tarkoitettu yksityishenkilöille ja yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa, tilausvahvistuksessa ja lähetteessä. Pandafeet.fi verkkokaupan pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua tilausvahvistuksen.

 

1 Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

Pandafeet.fi verkkokaupan ylläpitäjä on suomalainen yritys Verkkokauppa Olio Oy, y-tunnus 2559084-4.

 

2 Palvelun käyttäjä

Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi riippumatta siitä, rekisteröityykö Asiakas palveluun. Palvelun voi tilata myös ilman rekisteröintiä, mutta tilauksen yhteydessä vaadimme Asiakkaalta tietoja palvelun tilaamista varten. Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Asiakkaita, olivat ne yritys-, yhteisö- tai kuluttaja-asiakkaita. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin Rekisteriselosteessa.

 

3 Maksut ja hinnat

Palvelun käytöstä peritään kohtuullinen, kulloinkin voimassaoleva korvaus, joka on merkitty tuotteen yhteyteen. Huomaa, että tuotteen eri versioiden hinnat voivat olla erilaiset versiosta riippuen. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa hintoja vapaasti.

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Paytrail: Nordea, Osuuspankki, Sampo/Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, sekä luottokortit. Tuotteet on myös mahdollista maksaa Paytrail-tilin kautta.

Visa / Mastercard / Amex: Voit maksaa tilauksesi turvallisesti Visa, Mastercard ja Amex luottokorteilla ja Debit-korteilla suoraan verkkokaupassa.

Paypal: Paypal-tili, luottokortit, debit-kortit

Etukäteismaksu pankkisiirto: pankkisiirto

Bitpay: Maksu bitcoineilla

3.1 Paytrail

3.1.1 Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Verkkokauppa Olio Oy
toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja
lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.
Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on
myös maksun saaja.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

3.1.2 Maksut verkkopankkien välityksellä

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

3.1.3 Maksut Collector Lasku/Osamaksu välityksellä

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

3.2 Visa / Mastercard / Amex

Voit maksaa tilauksesi turvallisesti Visa, Mastercard ja Amex luottokorteilla ja Debit-korteilla suoraan verkkokaupassa. Luottokorttimaksujen välittäjänä toimii Stripe Payments Europe, Ltd. (“Stripe”), verkkokauppamme ei tallenna luottokorttitietojasi.

3.3 Paypal

Tilaukset on mahdollista maksaa Paypal-tilillä olevien varojen kautta tai ilman rekisteröitymistä luottokortilla tai debit-kortilla.

3.4 Etukäteismaksu pankkisiirto

Tilauksen jälkeen saat yrityksemme tilitiedot, maksat tilauksen suoraan tilillemme. Tuotteet toimitetaan vasta, kun rahat näkyvät tilillämme. Jos maksat muusta kuin Nordea pankista, rahat näkyvät tilillämme vasta 1-2 arkipäivän jälkeen ja tilaus toimitetaan vasta tämän jälkeen.

3.5 Bitpay / Bitcoins

Bitpay-palvelun avulla maksat tilauksesi helposti Bitcoineilla. Tilaamisen jälkeen siirryt Bitpay sivulle maksamaan tilauksesi.

4 Toimitus, omistusoikeus ja vaaranvastuu

 

4.1 Tuotteiden toimitus

Toimituskulut ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Pandafeet.fi pidättää oikeuden muuttaa toimituskulujen määrää tarvittaessa. Muutoksista kerrotaan aina Asiakkaalle selkeästi. Verkkopalvelusta tilatessa toimitus tapahtuu aina postitse. Tuotteet toimitetaan kohtuullisessa ajassa, joka on normaalisti noin 1-2 vuorokautta tilauksen vastaanottamisesta. Jos tuote on loppunut varastostamme, toimitusaika voi olla 2-3 viikkoa. Ilmoitamme tapauksista aina tilaajalle erikseen sähköpostitse, soittamalla tai tekstiviestillä.

Mikäli tilaukseen sisältyy useampia tuotteita, Palveluntarjoajalla on oikeus toimittaa tuotteet useammassa kuin yhdessä toimituksessa.

Toimitamme tuotelähetyksiä Suomeen ja muihin EU-maihin.

 

4.1.1 Omistusoikeus ja vaaranvastuu

Tuotteiden omistusoikeus siirtyy Asiakkaalle heti sopimuksen teon jälkeen. Tuotteen vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun Asiakas on saanut tuotteen hallintaansa (esimerkiksi kuittaamalla sen postista).

Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on siitä ilmoitettava välittömästi asiakaspalveluun, kuitenkin 5 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

4.1.2 Ylivoimainen Este

Ylivoimainen este (force majeure), kuten työsulku, lakko, sairastuminen, konerikko tai muu vastaava palveluntarjoajasta riippumaton ylivoimainen este vapauttaa noudattamasta toimitusehdoissa olevaa toimitusaikaa. Asiakkaalla ei ole tälläisessä tapauksessa oikeutta vaatia korvausta pidentyneestä toimitusajasta.

 

5 Vaihto- ja palautus

Palveluntarjoaja myöntää tuotteilleen 14 päivän palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on Asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai ottamalla yhteyttä muilla tavoilla.

 

6 Takuu ja virhevastuu

6.1 Tuotteiden takuu

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti.

6.2 Virhevastuu

Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista Palvelun, tuotteiden tai aineistojen virheellisyyksistä tai niistä johtuvista seurauksista. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että Palvelu, tuote tai aineisto ei vastaa Asiakkaan tarpeita tai tavoitteita.

Palveluntarjoajan vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

 

7 Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.